Momentje aub ...

Freedelity Formulars is de ideale tool om kwaliteitsvolle gegevens te verzamelen, probleemloos en eender waar. Het intuïtieve van een tablet gecombineerd met de efficiëntie van de eID vormen het perfecte instrument om de impact van uw marketingcampagnes en -events te vergroten.Eenvoudig in gebruik ...

Adequate ondersteuning en onze Freedelity Formulars applicatie is alles wat u nodig heeft. Freedelity Formulars kunnen worden aangepast aan uw behoeften. U kunt de data capture verrijken met een wedstrijd of vragenlijst, een fotoshoot toevoegen of stemmen opnemen voor een nog uniekere ervaring. Freedelity Formulars kan direct een SMS of bevestigingsmail naar uw consumenten of prospects sturen!

... maar vreselijk efficiënt

Zodra de gegevens van uw prospecten of uw klanten verzameld zijn (en gekoppeld aan de locatie waar ze gevonden zijn), kunt u met het ernstigere werk aan de slag: filteren en bewerken van de informatie, exporteren naar meer dan 15 verschillende formaten, gericht versturen van gepersonaliseerde sms'en, e-mails of normale post, en natuurlijk een diepgravende analyse van uw database en de bijdrage ervan aan uw professionele activiteit.

Het spreekt voor zich dat u niet steeds 3G, 4G of wifi nodig heeft: Freedelity Formulars bewaart alle verzamelde gegevens. Zodra er een verbinding beschikbaar is, worden die automatisch gesynchroniseerd met uw database.

Ontdek hoe Freedelity Formulars onze klanten geholpen heeft

We hebben voor onze klanten de mogelijkheden van Freedelity Formulars tot quasi in het oneindige uitgebreid: klik op een van de logo's hieronder en ontdek hoe we onze oplossing hebben aangepast om te voldoen aan hun unieke behoeftes. Net zoals we dat met die van u zullen doen.

Inloggen